WordPress annoncere opdateringsservice til plugins og temaer

Vi har begået os en kort artikel om hvad vi tænker om den nye automatiske opdateringsservice, du kan se mere her.

  1. WordPress bliver mere sikkert, men er det godt?
  2. Hvornår anbefaler WP Butler brug af automatisk opdatering
  3. Professionel support og service til kommercielle hjemmesider
  4. Brug din tid bedst muligt

WordPress bliver mere sikkert, men er det godt?

Så skete det, WordPress bliver mere sikkert, altså på et tidspunkt. Fra version WordPress 5.5 bliver det en integreret del af WordPress Core med automatisk opdatering af plugins og temaer.

Det lyder jo også bare rigtig godt, vi hører ofte at den største sikkerhedsrisiko i WordPress, er at plugins, temaer og WordPress selv, ikke bliver holdt opdateret.

WordPress er faktisk allerede gået i gang med at udvikle en beta af denne funktionalitet, du hente pluginnet her vi gør dog opmærksom på at på nuværende stadig er det en beta, og derfor anbefales det at den IKKE bliver lagt på en produktionsside.

I skrivende stund, er WordPress 5.4 dog stadig ikke blevet udgivet, og WordPress 5.5 står først til at blive udgivet i august så der er mindst 4-5 måneder endnu før dette ses som en endelig del af WordPress Core.
Her hos WP Butler glæder vi os til at følge hvordan dette kommer til at fungere, selvom vi samtidig kan afsløre at vi ikke regner med at det bliver en del af WordPress som vi vil benytte lige med det samme i hvert fald.

Hvornår anbefaler WP Butler brug af WordPress auto opdatering?

Vi anbefaler auto opdatering hvis du ikke bruger WordPress professionelt, ment på den måde at du ikke tjener penge på din hjemmeside, det kan fx. være grundejerforeninger, hobbysider hvor du blogger lidt og din egen personlige hjemmeside, altså kort sagt, ikke kommercielle hjemmesider. Vi vil dog på det kraftigste anbefale at du benytter dig af backup, så hvis problemet skulle ske, og din hjemmeside ikke virker efter en opdatering, så kan du altså indlæse en backup, her er 3 bud på back plugins som er meget populære:

Professionel support og service til kommercielle hjemmesider

Vi anbefaler alle som har kommercielle hjemmesider, og ikke har de nødvendige tekniske kompetencer, til ikke at benytte sig af den nye automatiske opdateringsfunktion fra WordPress. Det samme gør sig gældende for dem som hellere vil bruge tiden på at drive deres forretning og ikke giver sig tiden til at vedligeholde sin hjemmeside.

Hos WP Butler er vi rigtig gode til det med wordpress og woocommerce vedligeholdelse, og en wordpress servicepakke behøver ikke koste mere end 249,- pr måned eller hvis du har woocommerce, kan du få en woocommerce servicepakke for kun 449,- pr. måned. Der medfølger hver måned en rapport over hvad vi har lavet på netop din side, blandt mange andre ting.

På denne måde er du hele tiden sikker på at hvis en opdatering skulle få din hjemmeside eller webshop til at gå ned, så er der en på sagen med det samme, og sørger for at alt bliver rullet tilbage, samt der bliver lavet en klon af din hjemmeside hvor vi kan finde ud af hvad fejlen er.

Brug din tid hvor du bruger den bedst

Vi ved af erfaring, at vores kunder sagtens selv kan opdatere deres hjemmeside, men de får det bare ikke gjort. Ofte høre vi at det er fordi det ikke er vigtigt, det koster tid og de kan bruge tiden meget bedre på at svare på kundehenvendelse, følge op på leads osv. altså bruge tiden hvor de giver mest værdi for deres virksomhed.

Når vi spørger hvor kommer dine leads fra, hvor skaber du dine salg, svare mange så også at størstedelen kommer fra deres hjemmeside. Det er tankevækkende at med den store værdi, som hjemmesiden oftest har for dig som firma, der ikke bliver investeret flere penge i at vedligeholde, sikre og optimere hjemmesiden. Det er en gennemgående trend, som vi håber at være med til at ændre, da WordPress er langt det mest udsatte system bland hackere.

Har du nogen spørgsmål kan du altid kontakte os på mail info@wordpress-butler.dk

Efterlad en kommentar